Queen Martina Boxspring

Bestaande uit:
1x Robuust Gestoffeerd Hoofdbord
2x Hoge Harde Onderboxen
1x Set Meubelpoten Licht Grijs
2x Meegestoffeerde 7-zone Pocketvering Matrassen (350 Pockets/m2)
1x KoudschuimTopper 5cm dik

Type Stof: Inari stof
Kleuren: 10 Verschillende Kleuren
Maten: 140-160-180x200 zijn DEZELFDE PRIJS
Garantietermijn: 3 jaar
Totale hoogte boxspring: 60 cm
Totale dikte pocketmatras: 20 cm
Hoogte hoofdbord: 115 cm en dikte 10 cm

Normale prijs: € 1.490,00

Nu € 1.295,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Hoofdbord gestoffeerd met de Inari Stof. Dit is een van de fijnere structuren van stof uit onze collectie en verleent zich voor een stakke en toch heel robuuste uitstraling van boxspring. Hoofdbord van een boxspring 180x200 heeft de maatvoering: 200 br x 115 h x 10 dik.

2x Hoge Boxsprings
:
Deze harde hoge boxspring met zwevens effect geeft een perfecte ondersteuning aan de luxe pocketvering matrassen, zodat de pockets goed tot hun recht komen. Onder deze boxen worden Luxe L-Hoek poten in een licht grijze kleur gemonteerd voor een robuuste uitstraling. De boxen zijn ook geschikt voor zwaardere personen. Gewichtsklasse bedraagt wel 140kg per box. 

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze verende onderboxen komen luxe pocketvering matrassen die meegestoffeerd zijn in exact dezelfde stof als de boxspring. Dit geeft nog meer uitstraling aan de boxspring! Deze pocketvering matrassen bevatten 350 pockets p/m2, verdeeld over 7 comfortzones en 2-zijdig afgedekt met koudschuim toplagen voor een perfect ventilatie en vochtregulatie in de matras te creëeren.  Op deze boxspring worden 2 aparte 1-Persoons matrassen gecombineeerd.

1x Koudschuim Topper:
Op deze pocketvering Matrassen wordt nog een extra 5cm dikke Koudschuim Topper gecombineerd voor een betere ventilatie en vochtregulatie te creëren in uw boxspring. Deze topper houdt uw boxspring schoon van alle transpiratie, dus zorgt voor extra hygiëne.