Queen Emma Elektrische Boxspring

Bestaande uit:
1x Gestoffeerd Hoofdbord
2x Pocketgeveerde Elektro Onderboxen
2x 6000 Newton Motoren
2x Meegestoffeerde 7-zone Pocketvering Matrassen (350 Pockets/m2)
12x ALU poten
2x Meegestoffeerde Matras-stoppers
1x Splittopper comfortschuim

Type Stof: Zwart, Antraciet, Licht Grijs en Beige
Maten: 160x200, 180x200, 180x210, 180x220
Garantietermijn: 3 Jaar Volledige Garantie!
Totale hoogte vanaf vloer tot bovenkant topper:  64 cm
Totale dikte pocketmatras: 20 cm
Totale dikte topper: 5 cm
Hoogte hoofdbord: 100 cm en dikte 8 cm

Normale prijs: € 2.195,00

Nu € 1.795,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit:

1x Hoofdbord:
 
Dit hoofdbord is 8 cm dik en gestoffeerd met onze vernieuwde, meest luxe stof in de collectie! Een originele oersterke meubelstof, wat deze boxspring een zeer chique uitstraling geeft..

2x Elektro Boxsprings:
Deze Elektro Boxen bestaan uit een Pocketveringkern van 350 Pockets p/m2! Deze boxen zijn stevig aan comfort.. Gewichtsklasse bedraagt wel 140kg per box. Deze Elektro Boxen staan op stevige onderframes en worden ondersteunt door 12x Alu poten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 6000 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. Ook zitten er bij deze boxspring meegestoffeerde matrasstoppers op het voeteind , om de matras beter op zijn plaats te houden als u het bed gaat verstellen in hoogte.

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze elektro boxen worden stevige meegestoffeerde pocketvering matrassen gecombineerd waarin 350 pockets p/m2 zitten, verdeeld over 7 comfortzones. De pockets zijn afgedekt met een hoogwaardig koudschuim afdeklaag voor een goede ventilatie en vochtregulatie te creëeren. Ook de matras is goed voor een gewichtsklasse van 110 kg. 

1x Comfortschuim Splittopper:
Om deze boxspring ook het topniveau van comfort te geven, wordt er nog een extra comfortschuim splittopper op gecombineerd/ I kunt ook tegen meerprijs een Splittopper op de matrassen combineren van Koudschuim of traagschuim. De Koudschuim Splittopper geeft een optimale aansluiting aan het lichaam en ook een goede vochtregulatie en ventilatie, voor een optimaal slaapcomfort. De traagschuim splittopper geeft daarnaast een drukpuntverlagendheid naar het lichaam en geeft u het gevoel van gewichtloos slapen. Dit is een aanrader voor mensen met rugklachten, zoals hernia en reuma.