Elektrische Verstelbare Boxspring King Abdullah

ALLE MATEN DEZELFDE PRIJS!

Normale prijs: € 3.519,00

Nu € 2.699,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Luxe houten Hoofdbord gecombineerdmet nachtkasten die zijn gestoffeerd met de prachtige Heaven Stof. Dit is een grove structuur van stof, maar toch gemakkelijk in onderhoud. Deze stof verleent zich voor een robuuste uitstraling van boxspring. Hoofdbord heeft de maatvoering: 100 hoog. 

2x Dikke Elektro Boxsprings
:
Deze luxe Elektro Boxen bestaan uit een dubbelgeveerde pocketveringkern van wel 500 Pockets p/m2 en zijn wel 32cm dik! Deze boxen zijn ontzettend stevig aan comfort en zijn zeker geschikt voor zwaardere personen. Gewichtsklasse bedraagt wel 150kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 12x zwarte stalen poten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 6500 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. En als finishing-touch worden deze boxen mooi afgewerkt met 1x plintenset in dezelfde kleur als de boxspring voor een zwevend effect.

1x Koudschuim Splittopper:
Op de Elektro Boxen word nu alleen nog maar een splittopper gecombineerd van een hoogwaardige Koudschuimkern van 6cm dik! Deze koudschuimlaag zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Dit is ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed of voor mensen die overmatig transpireren. Deze kern is afgewerkt met een luxe 100% katoenen, afritsbare en uitwasbare tijk.

Evt. 210 Lengtemaat = 10% Toeslag
Evt. 220 Lengtemaat = 20% Toeslag