Elektrische Verstelbare Boxspring King Harald

ALLE MATEN DEZELFDE PRIJS!

Normale prijs: € 4.180,00

Nu € 3.450,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

1x WanddecoratieSquare: 
Deze wanddecoratie word ter plaatse bij de klant ingemeten en naderhand vakkundig geplaatst.  Dit kan in elke slaapkamer gecreeerd worden, doordat het maatwerk betreft. Al uw wensen kunnen worden doorgegeven aan onze specialist. Kleuren Skai-Leder kunnen ook nog ter plaatse worden uitgekozen. Wij zorgen voor een reeks mooie typen skai lederstalen. Kleur hout is altijd donkerbruin.

2x Dikke Elektro Boxsprings
:
Deze luxe Elektro Boxen bestaan uit een dubbelgeveerde pocketveringkern van wel 500 Pockets p/m2 en zijn wel 32cm dik! Deze boxen zijn ontzettend stevig aan comfort en zijn zeker geschikt voor zwaardere personen. Gewichtsklasse bedraagt wel 150kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 12x zwarte stalen poten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 6500 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. En als finishing-touch worden deze boxen mooi afgewerkt met 2x zijpanelen in dezelfde houtkleur als randafwerking van de wanddecoratie voor een zwevend effect.

1x NASA Traagschuim Splittopper:
Op de Elektro Boxen word nu alleen nog maar een Splittopper gecombineerd van een visco-elastisch traagschuimkern van 6cm dik! Deze traagschuimlaag zorgt voor een drukpuntverlagendheid. Dit is ideaal voor mensen die rugklachten, hernia, atrose of stijfheid van spieren hebben. Deze kern is afgewerkt met een luxe 100% katoenen, afritsbare en uitwasbare tijk.

Evt. 210 Lengtemaat = 10% Toeslag
Evt. 220 Lengtemaat = 20% Toeslag