Elektrische Verstelbare Boxspring King Mondo

Bestaande uit:
1x Chique Gestoffeerd Hoofdbord
2x Pocketgeveerde Elektro Onderboxen
2x 8000 Newton Motoren
2x 9-zone Pocketvering Matrassen (350 Pockets/m2)
8x Champagne Meubelpoten

Type Stof: Zwart
Maten: ALLE MATEN LEVERBAAR! 
Garantietermijn: 3 Jaar Volledige Garantie!
Totale hoogte vanaf vloer tot bovenkant topper: 72 cm
Totale dikte pocketmatras: 20 cm
Totale dikte topper: 9 cm
Hoogte hoofdbord: 120 cm en dikte 14 cm

Normale prijs: € 3.125,00

Nu € 2.590,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Strak en luxe Hoofdbord gestoffeerd met de prachtige Golf Stof. Dit is een van de fijnere structuren van stof in onze collectie en verleent zich voor een subtiele strakke uitstraling van boxspring. Hoofdbord heeft bij een boxspring van 180 breed de maatvoering: 210 br x 120 h x 14 dik. 

2x Elektro Boxsprings
:
Deze Elektro Boxen bestaan uit een Pocketveringkern van wel 350 Pockets p/m2 en zijn ong. 20 cm dik! Deze boxen zijn stevig aan comfort.. Gewichtsklasse bedraagt wel 120kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 8x luxe chromen poten voor een chique uitstraling. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 8000 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. En als finishing-touch worden deze boxen mooi afgewerkt met een gestoffeerde omrandingset in dezelfde kleur als de boxspring voor een zwevend effect. Ook zitten er bij deze boxsprings matrasstoppers op het voeteind, om de matras beter op zijn plaats te houden als u het bed gaat verstellen in hoogte.

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze elektro boxen worden stevige meegestoffeerde pocketvering matrassen gecombineerd waarin 350 pockets p/m2 zitten, verdeeld over 9 comfortzones. De pockets zijn afgedekt met een hoogwaardig koudschuim afdeklaag voor een goede ventilatie en vochtregulatie te creëeren. Ook de matras is goed voor een gewichtsklasse van 120 kg. 

1x Genopte Koudschuim Splittopper:
Op de pocketvering matrassen word nog een topper gecombineerd van een hoogwaardige Koudschuimkern van 10cm dik! Deze koudschuimlaag zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie en houd de matrassen ook perfect schoon van transpiratie. Dit is ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed of voor mensen die overmatig transpireren. Deze kern is afgewerkt met een luxe 100% katoenen, meegestoffeerde tijk.

Evt. 210 Lengtemaat = 10% Toeslag
Evt. 220 Lengtemaat = 20% Toeslag