Elektrische Verstelbare Boxspring King Ramses

ALLE MATEN DEZELFDE PRIJS!Normale prijs: € 3.580,00

Nu € 2.690,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details


Bestaande uit:

Hoofdbord: 
Chique en luxe Hoofdbord gestoffeerd met de prachtige Heaven Stof. Dit is een van de grovere structuren van stof in onze collectie en verleent zich voor een robuuste uitstraling van boxspring. Over het hoofdbord zitten mooie kussens gestoffeerd voor een nog mooiere uitstraling. Hoofdbord heeft de maatvoering: 190 br x 100 h x 10 dik. 

2x Dikke Elektro Boxsprings
:
Deze luxe Elektro Boxen bestaan uit een dubbelgeveerde pocketveringkern van wel 500 Pockets p/m2 en zijn wel 32cm dik! Deze boxen zijn ontzettend stevig aan comfort en zijn zeker geschikt voor zwaardere personen. Gewichtsklasse bedraagt wel 150kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 12x zwarte stalen poten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 6500 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. En als finishing-touch worden deze boxen mooi afgewerkt met 1x plintenset in dezelfde kleur als de boxspring voor een zwevend effect.

1x Koudschuim Splittopper:
Op de Elektro Boxen word nu alleen nog maar een splittopper gecombineerd van een hoogwaardige koudschuimkern van 6cm dik! Deze koudschuimlaag zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Dit is ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed of voor mensen die overmatig transpireren. Deze kern is afgewerkt met een luxe 100% katoenen, afritsbare en uitwasbare tijk.

Evt. 210 Lengtemaat = 10% Toeslag
Evt. 220 Lengtemaat = 20% Toeslag