Elektrische Verstelbare Boxspring King Willem Alexander

ALLE MATEN DEZELFDE PRIJS!

€ 5.275,00


* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit:

1x Hoofdbord:
 
Dit robuuste hoofdbord van wel 12 cm dik is gestoffeerd met onze vernieuwde, meest luxe stof in de collectie! Een velourse stof, wat deze boxspring een zeer chique uitstraling geeft en daarnaast is dit hoofdbord fraai afgewerkt met engelse stiknaden.

2x Elektro Boxsprings:
Deze Elektro Boxen bestaan uit een Pocketveringkern van wel 500 Pockets p/m2 en zijn ong. 25 cm dik! Deze boxen zijn stevig aan comfort.. Gewichtsklasse bedraagt wel 150kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 8x meubelpoten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 10.000 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. Deze motoren zijn uitgevoerd met draadloze afstandbedieningen. Ook zitten er bij deze boxspring meegestoffeerde matrasstoppers op het voeteind , om de matras beter op zijn plaats te houden als u het bed gaat verstellen in hoogte.

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze elektro boxen worden stevige meegestoffeerde pocketvering matrassen gecombineerd waarin 500 pockets p/m2 zitten, verdeeld over 9 comfortzones. De pockets zijn afgedekt met een hoogwaardig koudschuim afdeklaag voor een goede ventilatie en vochtregulatie te creëeren. Ook de matras is goed voor een gewichtsklasse van 150 kg. 

1x Talalay Latex Splittopper:
Om deze boxspring ook het topniveau van comfort te geven, wordt er op de Pocketvering Matrassen nog een extra Splittopper gecombineerd van Talalay Latex!. Deze Topper geeft een optimale aansluiting aan het lichaam en ook een goede vochtregulatie en ventilatie, voor een optimaal slaapcomfort. Dit is echt genieten!!!

Evt. extra lengtemaat 210 = 10% Toeslag
Evt. extra lengtemaat 220 = 20% Toeslag