Elektrische Verstelbare Boxspring Queen Catharina

ALLE MATEN DEZELFDE PRIJS!

Normale prijs: € 3.550,00

Nu € 2.995,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord en Voetbord: 
Luxe Hoofdbord gestoffeerd met de prachtige Suit Stof. Dit is de fijnste structuur van stof in onze collectie en verleent zich voor een chique uitstraling van boxspring. Ook de ronde kanten op het hoofd- en voetbord geven de boxspring een luxe uitstraling. Hoofdbord heeft op een boxspring van 180x200 de maatvoering: 190 br x 85 h x 9 dik en het voetbord heeft de maatvoering: 190 br x 70 h x 9 dik

2x Elektro Boxsprings
:
Deze Elektro Boxen bestaan uit een Pocketveringkern van wel 350 Pockets p/m2 en zijn ong. 20 cm dik! Deze boxen zijn stevig aan comfort.. Gewichtsklasse bedraagt wel 120kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 12x zwarte stalen poten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 6500 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. En als finishing-touch worden deze boxen mooi afgewerkt met een plintenset in dezelfde kleur als de boxspring voor een zwevend effect.

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze elektro boxen worden stevige meegestoffeerde pocketvering matrassen gecombineerd waarin 300 pockets p/m2 zitten, verdeeld over 7 comfortzones. De pockets zijn afgedekt met een hoogwaardig koudschuim afdeklaag voor een goede ventilatie en vochtregulatie te creëeren. Ook de matras is goed voor een gewichtsklasse van 120 kg. 

1x Koudschuim Splittopper:
Op de pocketvering matrassen word nog een splittopper gecombineerd van een hoogwaardige Koudschuimkern van 6cm dik! Deze koudschuimlaag zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie en houd de matrassen ook perfect schoon van transpiratie. Dit is ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed of voor mensen die overmatig transpireren. Deze kern is afgewerkt met een luxe 100% katoenen, afritsbare en uitwasbare tijk.

Evt. 210 Lengtemaat = 10% Toeslag
Evt. 220 Lengtemaat = 20% Toeslag