Elektrische Verstelbare Boxspring Queen Hortense

ALLE MATEN DEZELFDE PRIJS!

Normale prijs: € 3.299,00

Nu € 2.850,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord en Voetbord: 
Luxe Hoofdbord gestoffeerd met de prachtige Golf Stof. Dit is een van de fijnere structuren van stof in onze collectie en verleent zich voor een subtiele strakke uitstraling van boxspring. Ook doordat het hoofdbord licht achterover loopt heeft de boxspring meer uitstraling gekregen. Hoofdbord heeft de maatvoering: 200 br x 110 h x 20 dik. Het voetbord maakt het bed op het voeteind echt af. Mooi aanzicht en prettig voor het opmaken van de boxspring. Maatvoering voetbord: 190 br x 65 h x 8 dik.

2x Elektro Boxsprings
:
Deze Elektro Boxen bestaan uit een Pocketveringkern van wel 350 Pockets p/m2 en zijn ong. 20 cm dik! Deze boxen zijn stevig aan comfort.. Gewichtsklasse bedraagt wel 120kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 12x zwarte stalen poten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 6500 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. En als finishing-touch worden deze boxen mooi afgewerkt met een plintenset in dezelfde kleur als de boxspring voor een zwevend effect. Ook zitten er bij deze boxsprings matrasstoppers op het voeteind, om de matras beter op zijn plaats te houden als u het bed gaat verstellen in hoogte.

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze elektro boxen worden stevige meegestoffeerde pocketvering matrassen gecombineerd waarin 300 pockets p/m2 zitten, verdeeld over 7 comfortzones. De pockets zijn afgedekt met een hoogwaardig koudschuim afdeklaag voor een goede ventilatie en vochtregulatie te creëeren. Ook de matras is goed voor een gewichtsklasse van 120 kg. 

1x Koudschuim Splittoppers:
Op de pocketvering matrassen word nog een topper gecombineerd van een hoogwaardige Koudschuimkern van 6cm dik! Deze koudschuimlaag zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie en houd de matrassen ook perfect schoon van transpiratie. Dit is ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed of voor mensen die overmatig transpireren. Deze kern is afgewerkt met een luxe 100% katoenen, afritsbare en uitwasbare tijk. 

Evt. 210 Lengtemaat = 10% Toeslag
Evt. 220 Langtemaat = 20% Toeslag