Elektrische Verstelbare Boxspring Queen Maxima

ALLE MATEN DEZELFDE PRIJS!

Normale prijs: € 3.469,00

Nu € 2.995,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit:

1x Wanddecoratie: 

Deze boxspring is compleet uitgevoerd met deze schitterende wandecoratie met een canvas schilderij: De Rode Roos. Bij dit schilderij worden extra panelen gemaakt die gestoffeerd zijn in dezelfde stof/kleur als de boxspring. Deze komen wij gratis inmeten en monteren. Echt een staaltje vakwerk!! 

2x Elektro Boxsprings:
Deze Elektro Boxen bestaan uit een Pocketveringkern van wel 350 Pockets p/m2 en zijn ong. 20 cm dik! Deze boxen zijn stevig aan comfort.. Gewichtsklasse bedraagt wel 120kg per box. Deze Elektro Boxen staan op volledige stalen onderframes en worden ondersteunt door 8x stalen meubelpoten. De boxen worden aangedreven door 2x extra zware motoren van 6500 Newton op zowel het hoofd- als voeteinde. Ook zitten er bij deze boxspring meegestoffeerde matrasstoppers op het voeteind , om de matras beter op zijn plaats te houden als u het bed gaat verstellen in hoogte.

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze elektro boxen worden stevige meegestoffeerde pocketvering matrassen gecombineerd waarin 350 pockets p/m2 zitten, verdeeld over 9 comfortzones. De pockets zijn afgedekt met een hoogwaardig koudschuim afdeklaag voor een goede ventilatie en vochtregulatie te creëeren. Ook de matras is goed voor een gewichtsklasse van 140 kg. 

1x NASA Traagschuim Splittopper:
Om deze boxspring ook het topniveau van comfort te geven, wordt er op de Pocketvering Matrassen nog een extra Splittopper gecombineerd van het befaamde NASA Traagschuim. Deze Topper geeft een optimale aansluiting aan het lichaam en ook een drukpuntverlagendheid voor het "gewichtloos slapen". Ideaal voor mensen met rugklachten, reumatiek, artrose en slechte bloedsomloop.

Evt. extra lengtemaat 210 = 10% Toeslag
Evt. extra lengtemaat 220 = 20% Toeslag