King Bull Boxspring

Bestaande uit:
1x Doorgestikt Gecapittioneerd hoofdbord
2x Pocket Geveerde onderboxen met Stalen ondersteuning
2x Firm Meegestoffeerde 9-zone Pocketvering Matrassen (500 Pockets/m2)
1x Koudschuim Bronze Topper
1x Zwevend Voetbord met doorstikking

Maten: 160x200, 180x200, 180x210
Type Stof:
 Bulls Stoffen
Voorraad Kleuren: Jungle (showroom), Grey en Antraciet
Garantietermijn: 3 jaar
Totale hoogte vanaf vloer incl. matras: 67cm
Totale dikte pocketmatras: 21 cm
Hoogte hoofdbord: 114 cm en dikte 10 cm
(tegen meerprijs is het hoofdbord op te hogen naar 140cm)

Normale prijs: € 2.475,00

Nu € 1.849,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Luxe gestoffeerd hoofdbord met mooie vlakverdeling doorgestikt en licht gecapittioneerd. Zeer makkelijke stof in onderhoud en met vochtige doek gewoon af te doen.

2x Verende Boxsprings
:
Deze verende boxen bevatten een Firm pocketvering kernen en geven een stevige ondersteuning aan de luxe Firm pocketvering matrassen, zodat de pockets goed tot hun recht komen. De boxen zijn ook geschikt voor zwaardere personen, aangezien ze met een extra stalen frame zijn opgebouwd van onderen! Gewichtsklasse bedraagt wel 140kg per box. Ook zitten er extra ventilatiekanalen onderin de boxen voor een betere luchtdoorstroming.

2x Firm Pocketvering Matrassen:
Op deze verende onderboxen komen luxe firm pocketvering matrassen die meegestoffeerd zijn in dezelfde kleur als de boxspring. Dit geeft nog meer uitstraling aan de boxspring! Deze pocketvering matrassen bevatten 500 pockets p/m2, verdeeld over 9 comfortzones en 2-zijdig afgedekt met koudschuim toplagen voor een perfect ventilatie en vochtregulatie in de matras te creëeren.

1x Koudschuim Topper:
Op de matrassen wordt nog een extra kouschuim topper gecombineerd voor het ultieme slaapcomfort. Daarnaast blijven uw matrassen in betere staat hierdoor. U kunt ook voor een andere topper kiezen bij het bestellen van deze boxspring.