King Charlie Boxspring

Bestaande uit:
1x Zwevend Hoofdbord met verticle banen
2x Pocket Geveerde onderboxen met Stalen ondersteuning
2x Firm Meegestoffeerde 9-zone Pocketvering Matrassen (500 Pockets/m2)
1x Koudschuim Bronze Topper


Maten: 160x200, 180x200, 180x210
Type Stof:
 Mito Stof
Voorraad Kleuren: Slate (showroom), Darkgrey, Ashgrey, Naturel, Brass of Green
Garantietermijn: 3 jaar
Totale hoogte vanaf vloer incl. matras: 65cm
Totale dikte pocketmatras: 21 cm
Hoogte hoofdbord: 105 cm en dikte 8 cm

Normale prijs: € 2.999,00

Nu € 1.995,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Luxe gestoffeerd zwevend hoofdbord met een mooie verticale doorstikkingen erin. Verkrijgbaar in de mooie grove Mito stoffen.

2x Verende Boxsprings
:
Deze verende boxen bevatten een Firm pocketvering kernen en geven een stevige ondersteuning aan de luxe Firm pocketvering matrassen, zodat de pockets goed tot hun recht komen. De boxen zijn ook geschikt voor zwaardere personen, aangezien ze met een extra stalen frame zijn opgebouwd van onderen! Gewichtsklasse bedraagt wel 140kg per box. Ook zitten er extra ventilatiekanalen onderin de boxen voor een betere luchtdoorstroming.

2x Firm Pocketvering Matrassen:
Op deze verende onderboxen komen luxe firm pocketvering matrassen die meegestoffeerd zijn in dezelfde kleur als de boxspring. Dit geeft nog meer uitstraling aan de boxspring! Deze pocketvering matrassen bevatten 500 pockets p/m2, verdeeld over 9 comfortzones en 2-zijdig afgedekt met koudschuim toplagen voor een perfect ventilatie en vochtregulatie in de matras te creëeren.

1x Koudschuim Topper:
Op de matrassen wordt nog een extra kouschuim topper gecombineerd voor het ultieme slaapcomfort. Daarnaast blijven uw matrassen in betere staat hierdoor. U kunt ook voor een andere topper kiezen bij het bestellen van deze boxspring.