Queen Catharina Boxspring

Bestaande uit:
1x Robuust Gestoffeerd Hoofdbord
2x Pocketgeveerde Onderboxen
8x ALU Hoek Meubelpoten
2x Meegestoffeerde 7-zone Pocketvering Matrassen (350 Pockets/m2)
1x Koudschuim Topper

Type Stof: Hugo Antraciet
Maten: ALLE MATEN LEVERBAAR! 
Garantietermijn: 3 jaar
Totale hoogte vanaf vloer incl. topper: 62 cm
Totale dikte pocketmatras: 20 cm
Hoogte hoofdbord: 106 cm en dikte 10 cm

Normale prijs: € 1.490,00

Nu € 995,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Hoofdbord gestoffeerd met de Luxe Hugo Stof. Dit is een van de fijnere structuren van stof uit onze collectie en verleent zich voor een stakke en toch heel robuuste uitstraling van boxspring. Hoofdbord van een boxspring 140x200 heeft de maatvoering: 160 br x 106 h x 10 dik.

2x Verende Boxsprings
:
Deze verende boxen bevatten een pocketvering kern en geven een perfecte ondersteuning aan de luxe pocketvering matrassen, zodat de pockets goed tot hun recht komen. Onder deze boxen worden Luxe L-Hoek poten in een Alu kleur gemonteerd voor een robuuste uitstraling. De boxen zijn ook geschikt voor zwaardere personen. Gewichtsklasse bedraagt wel 140kg per box. 

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze verende onderboxen komen luxe pocketvering matrassen die meegestoffeerd zijn in exact dezelfde stof als de boxspring. Dit geeft nog meer uitstraling aan de boxspring! Deze pocketvering matrassen bevatten 350 pockets p/m2, verdeeld over 7 comfortzones en 2-zijdig afgedekt met koudschuim toplagen voor een perfect ventilatie en vochtregulatie in de matras te creëeren.  Op deze boxspring worden 2 aparte 1-Persoons matrassen gecombineeerd.

1x Koudschuim Topper:
Op deze pocketvering Matrassen wordt nog een extra koudschuim Topper gecombineerd voor een betere ventilatie en vochtregulatie te creëren in uw boxspring. Deze topper houdt uw boxspring schoon van alle transpiratie, dus zorgt voor extra hygiëne.