Queen Jolina Boxspring

Bestaande uit:
1x Hoofdbord
2x Harde Onderboxen
12x Zwarte Pootjes
1x Voetbord
2x 5-zone Pocketvering Matrassen (300 Pockets/m2)
1x 2-Persoons Koudschuim Topper
2x Hockers (nachtkastjes)
1x Voetenbank

Type Stof: Soest
Kleur: Antraciet
Maat: 180x200 
Garantietermijn: 3 jaar
Totale hoogte vanaf vloer tot bovenkant topper: 55cm
Totale dikte pocketmatras: 20 cm
Hoogte hoofdbord: 100 cm en dikte 6 cm

Normale prijs: € 1.699,00

Nu € 799,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Strak Hoofdbord gestoffeerd met de strakke Soest stof. Dit is een van de fijnere structuren van stof in onze collectie en verleent zich voor een stakke uitstraling van boxspring. Hoofdbord van een boxspring 180x200 heeft de maatvoering: 190 br x 100 h x 6 dik.

2x Harde Boxsprings
:
Deze Harde Boxen geven een perfecte ondersteuning aan de luxe pocketvering matrassen, zodat de pockets goed tot hun recht komen. De boxen zijn ook geschikt voor zwaardere personen. Gewichtsklasse bedraagt wel 150kg per box. 

Voetbord:
Dit voetbord maakt de boxspring nog completer en wordt in de boxen geklikt. Nu blijft uw dekbed nog beter ingestopt zitten en schuiven uw matrassen niet meer uit elkaar. De afmetingen van het voetbord zijn: 190cm br X 60cm h X 10cm dik

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze harde onderboxen komen luxe pocketvering matrassen. Deze pocketvering matrassen bevatten 300 pockets p/m2, verdeeld over 5 comfortzones en 2-zijdig afgedekt met Polyether toplagen.  Gewichtsklasse: 90 kg. U mag zelf kiezen of u 2 aparte 1-Persoons matrassen op de boxspring wil combineren of 1x grote 2-Persoons matras.

1x Koudschuim Topper:
Op deze matrassen wordt nog een extra 2-persoons koudschuim topper gecombineerd voor nog meer comfort en extra hygiene. Deze topper zorgt voor extra stevigheid en meer verkoeling in het bed. Koudschuim ventileert erg goed en reguleert het vocht als het best!

2x Hockers (nachtkastjes)
Ook worden er bij deze boxspring als extra nog 2 hockers geleverd welke dienen als nachtkastjes! Hier kunt u uw nachtlamp of wekker opzetten. Hier zit geen opbergruimte in.. De afmetingen van deze hockers zijn 40x40x40 excl pootje 3,5cm

1x Voetenbank:
Als laatst komt er op het voeteind ook nog een extra voetenbankje te staan als leuk item om in ochtend lekker je aan te kunnen kleden, zoals sokken aantrekken etc. Of om war leuke accessoires op te zetten om nog meer gezelligheid op de slaapkamer te creëeren. De afmetingen van dit voetenbankje zijn: 140cm lang X 40cm br X 40cm h excl 3,5cm van de pootjes.