Verkoopvoorwaarden

Bedrijfsgegevens:
Kings & Queens Bedcollection B.V.
Rietveldenweg 2
5222AR Den Bosch
Telefoonnummer: 06-25464749
E-mailadres: info@kingsandqueensbedcollection.nl
KvK-nummer: 54713161
Btw-identificatienummer: NL851412658B01

Kings & Queens Bedcollection’s Customer Service
Bij vragen, opmerkingen en klachten kunt u contact opnemen met onze
Customer Service via het emailadres: info@kingsandqueensbedcollection.nl 
of door te bellen met 06-25464749

Online
www.kingsandqueensbedcollection.nlHet plaatsen van uw bestelling

HET AANBOD:

Bij ieder product dat in de webwinkel van Kings & Queens Bedcollection is opgenomen, worden de volgende gegevens vermeld:

- De prijs van het product. Deze prijs is inclusief alle belastingen, zoals de btw van 21%.
- Als het een tijdelijke aanbieding is: de geldigheidsduur van de bij het product vermelde prijs.
- De eventuele bezorgkosten. Deze zijn inclusief alle belastingen, zoals de btw van 21%.
- Het al dan niet van toepassing zijn van een herroepingsrecht (zie ook verderop: ‘uw herroepingsrecht’).
- Een omschrijving van de voornaamste kenmerken van het product.
- De garantietermijn.
- Vragen over het product kunt u stellen via het emailadres of telefoonnr vermeld op onze internetsite.


HET PLAATSEN VAN UW BESTELLING:
U kunt uw bestelling zelf online plaatsen via de webwinkel van Kings & Queens Bedcollection. Houd er rekening mee dat er geen herroepingsrecht geldt voor gemonteerde producten (zie ook verderop: ‘uw herroepingsrecht’). Als er bijzonderheden zijn waarmee wij rekening moeten houden bij het bezorgen van uw bestelling (zie ook hieronder: ‘het bezorgen van uw bestelling’) dan kunt u die doorgeven aan onze Customer Service. Na de gedane bestelling, zal er contact met u worden opgenomen betreft de levering van uw bestelling.
De textielorders die voor 12 uur besteld worden dezelfde dag nog opgestuurd. Meer informatie over de levering en de leveringsvoorwaarden vindt u verderop in deze online verkoopvoorwaarden.

UW AANBETALING:
Bij online bestellingen hanteren wij een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag. U kunt deze aanbetaling voldoen door middel van iDEAL via uw eigen bank. U kunt er ook voor kiezen om het gehele aankoopbedrag in één keer te voldoen of A CONTANT te betalen bij levering.
Als u een product hebt besteld dat met een pakketdienst wordt verstuurd, hanteren wij een aanbetaling van 100% van het aankoopbedrag inclusief eventueel berekende bezorgkosten. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. De meeste banken bieden betaling via iDEAL aan. Wij nemen uw bestelling in behandeling zodra wij uw aanbetaling hebben ontvangen. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe producten.

DE BEVESTIGING VAN UW BESTELLING:
Direct na uw bestelling ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. Hierop treft u onder andere een ordernummer aan. Houd dit nummer bij de hand als u vragen hebt over uw order. De overeenkomst op afstand komt tot stand op het moment dat u de orderbevestiging ontvangen hebt. Ontvangt u geen orderbevestiging, controleer dan eerst of deze in uw spambox terechtgekomen is. Als dat niet het geval is, neem dan alstublieft contact op met de Customer Service. Wij controleren dan of wij uw bestelling ontvangen hebben.

BEZORGADRES WIJZIGEN:
Wijziging van het bezorgadres is in overleg met ons mogelijk. Dit kan er wel toe leiden dat wij een nieuwe leverdag met u moeten afspreken. De reden hiervan is dat leveringen per postcodegebied ingepland worden, waardoor we de planning moeten aanpassen als het bezorgadres wijzigt.

BESTELLING WIJZIGEN:
Een wijziging van de bestelling moet uiterlijk vier werkdagen na bestelling worden doorgegeven door contact op te nemen met de Customer Service. Dit kan er wel toe leiden dat een nieuwe leverdag bepaald wordt.

BESTELLING ANNULEREN:
U hebt de mogelijkheid om de koop op afstand binnen 24 uur na besteldatum zonder opgave van redenen en zonder kosten te annuleren, daarna gelden 30% annulatiekosten. U kunt hiervan alleen gebruikmaken als u aan de volgende voorwaarden voldoet:
Door een e-mail te sturen naar info@kingsandqueensbedcollection.nl of door telefonisch contact op te nemen (06-25464749). Het gaat niet om een op maat gemaakt product. Als het product speciaal voor u besteld en geproduceerd is, kunnen wij de bestelling niet kosteloos annuleren. Hiervoor treden 30% annulatiekosten in werking.