Queen Victoria Boxspring

Bestaande uit:
1x Chique Gebogen Hoofdbord met Kussens
2x Harde Onderboxen
2x Meegestoffeerde 7-zone Pocketvering Matrassen (350 Pockets/m2)
12x Zwarte pootjes

Type Stof: Heaven Stof in 4 verschillende kleuren
Maten: ALLE MATEN LEVERBAAR! 
Garantietermijn: 3 jaar
Totale hoogte vanaf vloer incl. matras: 51 cm
Totale dikte pocketmatras: 20 cm
Hoogte hoofdbord: 113 cm en dikte 20 cm

Normale prijs: € 1.375,00

Nu € 825,00* Vereiste velden

Product Omschrijving

Details

Bestaande uit: 

Hoofdbord: 
Chique Hoofdbord dat licht achterover loopt, gestoffeerd met de prachtige Heaven Stof. Dit is een van de grovere structuren van stof in onze collectie en verleent zich voor een robuuste en toch chique uitstraling van boxspring. Dit komt natuurlijk ook door de 2 gestoffeerde kussens over het hoofdbord. Zeer aangenaam om tegen aan te zitten. Hoofdbord heeft de maatvoering: 200 br x 113 h x 20 dik.

2x Harde Boxsprings
:
Deze Boxen geven de pocketvering matrassen de perfecte ondersteuning en zijn ontzettend stevig en geschikt voor zwaardere personen. Gewichtsklasse bedraagt wel 150kg per box.

2x Pocketvering Matrassen:
Op deze harde onderboxen komen luxe pocketvering matrassen die meegestoffeerd zijn in exact dezelfde kleur als de boxspring. Dit geeft nog meer uitstraling aan de boxspring! Deze pocketvering matrassen bevatten 350 pockets p/m2, verdeeld over 7 comfortzones en 2-zijdig afgedekt met koudschuim toplagen voor een perfect ventilatie en vochtregulatie in de matras te creëeren. Gewichtsklasse: 130kg U kunt ook kiezen voor een EXTRA Topmatras tegen meerprijs.

Evt. 210 Lengtemaat = 10% Toeslag
Evt. 220 Lengtemaat = 20% Toeslag